Verzenden:
Reeds tijdens het bestellen en voordat u definitief bestelt kunt u kennis nemen van de exacte verzendkosten. Wij verzenden met TNT post De tarieven voor briefpost** zijn per 1 januari 2013 voor verzending binnen Nederland:
0-20 gram € 0.50
20-50 gram € 1.00
50-100 gram € 1.50
100-250 gram € 2.00


Spelenmaar levert ook naar België. Voor verzending naar België gelden de tarieven voor briefpost** die TNT daarvoor hanteert.
0-20 gram € 1.00
20-50 gram € 2.00
50-100 gram € 2.50
100-250 gram € 3.00


We streven ernaar de verzendkosten zo laag mogelijk te houden en als een bestelling door de brievenbus kan maximale afmeting 38x26,5x3,2 cm maximaal gewicht 2 kg

**briefpost is ten alle tijden voor uw eigen risico**
Indien u in de webshop heeft gekozen voor verzending 'eigen risico' reizen uw goederen geheel op uw eigen verantwoording, dit geldt zowel voor het beschadigd aankomen als het geheel niet bezorgd worden van uw zending door PostNL.
Op verzoek en als de bestelling te zwaar of te groot is (en niet door de brievenbus kan) verzenden we de bestelling als basispakket. Het TNT tarief voor een bestelling van 0 tot 10 kg bedraagt dan € 5.00 euro voor verzending binnen Nederland. Voor verzending naar Belgie tot 2kg hanteren wij € 12.75 verzekerd of € 8.00 aangetekend

Retourrecht van zeven dagen
Spelenmaar.net bied u de mogelijkheid binnen 7 dagen de door u bestelde artikelen zonder opgaaf van reden te retouneren.
Dit geld alleen als de artikelen in orginele verpakking en onbeschadigd zijn, dit moet wel vooraf per mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar worden gemaakt, de retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

Retouren:
Spelenmaar.net kan niet aansprakelijk worden gesteld voor goederen die verloren of beschadigd raken gedurende de verzending.
Koper dient de gekochte goederen direct bij aflevering en voor gebruik te keuren. Indien bij een aflevering goederen niet volgens de beschrijving zijn, dient de koper de zending te weigeren, resp. binnen 48 uur spelenmaar te informeren. Aanmerkingen dienen tevens terstond, maar in ieder geval binnen 48 uur, aan ons te worden doorgegeven.
Zonder uitdrukkelijke toestemming worden door ons geen retourzendingen aanvaard. Geaccepteerde retourzendingen reizen voor rekening en risico van de koper en dienen franco aan ons verzonden te worden. Na ontvangst van de goederen, in de staat zoals wij (spelenmaar) ze hebben opgestuurd, volgt een creditering tegen de berekende prijs

Let op!
Lcd vervangingsschermen, lasers, refurbisched geheugenmodulen en refurbished harddisks kunnen niet geretouneerd worden ivm met de fijn gevoeligheid van de electronica.