Reparatie Nintendo spelcomputers
Heeft u problemen met uw Nintendo Wii, Wii-U, DS lite, DSi (XL) of 3DS (XL), is uw deze defect of gevallen en is hierdoor bijvoorbeeld het scherm of de laser kapot gegaan, dan bieden wij de oplossing met een professionele reparatie en uitstekende service en garantie. Wij repareren alle typen iPod's tegen een concurrerende prijs en bieden een zeer snelle service. Zo hoeft u bij ons nooit lang te wachten.

consoles

48 uur reparatie + verzenden
Woont u te ver weg? geen probleem. wij kunnen binnen 48 uur uw spelcomputer repareren en retour sturen. Stuur deze wel altijd aangetekend naar ons op.

 

Prijsopgaaf
Staat uw reparartie niet in de prijslijst vermeld,dan krijgt u, indien gewenst, vooraf een vrijblivende prijsopgaaf. Wij werken op basis van "no cure no pay" dus niet gerepareerd zijn er geen kosten aan verbonden (kosten voor eventuele retourzending komen wel voor uw rekening)

Opsturen of afgeven

Reparaties afgeven kan op het adres vermeld onder contact Reparatie opsturen ipv van afgeven ? Gebruik dan ons reparatie formulier voor het eenvoudig opsturen van uw reparatie